JellyPages.com

Sunday, 30 December 2012

yesterday :)

Azam baru :)

Shallom , lama nda update blog . baru blik dri kk tadi . sangat panat . hahaa .
aiyaaa , bln depan dia p n.9 suda . gila la sy ne .


he gave me this song :)


Friday, 21 December 2012

Jesus is my Savior :)


Thursday, 20 December 2012

21/12/2012

hey blog bangas , hari ni dorng ckap mo gelap . tda pun ne . smua la org mo cap psal tu ba . mls ne sy mo dngar bikin tda mud . tadi pgi p mkn lae sma dorng mamy d afc . kanyang okay . tus tu anti sma tu jie2 p paluk sy . hahaa . lama tda jmpa kan . lae pun sy jarang kluar . tus snggah lagi p tmpat apo sy d otu ada smbayang tu kung2 sy . mera mata sy kluar dri sna kena tu asap hiong . nda lama kna kstau kazen dady ada yg mninggal . ksian dia . may her soul rest in peace :( pastu sy jmpa dorng kuku smua . lma jga la bcrita . kami pulang p tmpat nene iban sy lagi . dia bgi 'angpau' tuk christmas . hahaa . tus tadi sy on9 sy nmpak ni dia bkomen2 sma kawan dia yg prempuan . lawa lgi tu . kawan pun kwan laa . sma ne layanan dia . memang la sy jeles . sedih ne sy . ari tu sy da mnta paswed fb dia . dia tda mau bgi ne . ada apa2 la tu . berlaa dia . mcm mo mngis ne sy tpikir bgtu . klau sy tegur dia ckp sy sensetif laa apa laa . knyataan ba tu . siapa laa tida jeles kapel sendiri bgtu  . sorry :( jahat ne sy . maybe klau dia tbca ne mang dia geli22 ne . cara dia layan sy kan sma ne cara dia layan prempuan lain . sedih btul sy tau . dia smbung study lgi next year . sy tda mau dia buat jnji lagi mcm yg dia pgi plkn tu . sbab sy tau yg dia mmg akan ada gadis baru sna nty . sabar sja laa kan  . sbab sy tau rsa dia mcm mna skit nanti  sy syg dia betul .. :( tapi ada lgi prempuan syg dia , lama lgi tu 7 taun ka .. dia pndai bpkir juga ba tu .. biar laa . yg penting dia teda tau ne hal pun sda ckup  okay laa . :) bye bloggi bangas ..

Wednesday, 19 December 2012

pmr result :)

Finally  all my crazy though is over :D
2a 3b 2c , i've tried my best , Im so afraid to hurt my parents feelings . but now i've made them proud . yay .
cant believe it . im so happy now . :D

Monday, 17 December 2012

Pmr result :3

this is how my face look likes since last week . 
Pmr result will be announce tomorrow .
I cant sleep . aiyaa >.<
takut ou . 
Sy hrap smua pun lulus laa . Amen :)

Thursday, 13 December 2012

hey , lama sda tda p school . hari pun sy lupa suda ne .
dorang d luar tnguk bola , sy d bilik siok sturang bgmbar . baru pas mndi ne . 
tadi sy try ketip tu babak di jari . bedara skit tapi blm sy buka abis .
takut ne sy mo buka tus sakit lae tu . jadi sy buat krja guna 4 jari seja skg if d tgn kanan ne . 
nda tau la smpai bila ne . haha
btw , i miss my lemak . 
next year dia smbung study da . jau lagi tu . d n.9. sedi juga la =,=
tapi pa buli bwat dia msti mo blajar juga . itu yg sy mau . 
nnti jmpa dia sy mo bagi dia ne patung . jap aa.
patung sy ba tu , tapi kan sy ijik dia snoppy . 
tu patung pun mang snoppy , jadi haha. sy mo bgi dia nty .
okay laa . nanait bloggie bangas :)



Tuesday, 11 December 2012

Layan tumblr dulu :)


Monday, 10 December 2012

Such a boring holiday -,-

I miss my school , teachers and friends .  >.<

now watching hantu kapcai :) there's a few people outside my house .
entaa ne prempuan , becinta pun dpa ruma . eh . mnta kena halau kali ne

Sunday, 9 December 2012

macam bodoh pula sy rasa ne -,-


Wednesday, 5 December 2012

copy from facebook :)


06/12/12

hey bloggie , morning :)
hari ni betday unaa , sda wish dia ngam2 jam 12 tadi . sy happi ne sap dpat jmpa c om smalam . punya lama sy tda jmpa dia . dia hantar plg smalam smpat lae bmain aa dlm kreta . hahaa . ada laa tu yg len tda paya kamu tau k . hahaa . syg ba tu timur@om tu XD





Tuesday, 4 December 2012

Christmas :)


Sunday, 2 December 2012

Disney ?



:)

hey blog bangas, sy heppi btul ne smalam sbab sy kapel blik sda sma cal :) hahaa , tda sngka .
dua taun lebi da kami , bangga juga la :P

:)